Isporuka za Ministarstvo zdravlja

FIAT ambulantna kola

Auto Kuća Kole i  kompanija FIAT Automobili Srbija isporučila je 30 ambulantnih vozila Ministarstvu zdravlja. Specijalna verzija modela FIAT Ducato zvana Ambulanziabile je fabrički modifikovana za posebno namenu ambulantnog vozila.

Primopredaja je održana u krugu „Zavoda za hitnu medicinsku pomoć" u Beogradu. Na samoj svečanoj primopredaji bio je prisutan i ministar zdravlja gospodin Zlatibor Lončar, koji je tom prilikom izjavio da je veoma zadovoljan brojem novih vozila koja će unaprediti svakodnevan rad hitne službe našeg glavnog grada.

 

Redovan servis ispred Vašeg doma

redovan-servis 1

Redovan FIAT servisREDOVAN SERVIS ISPRED VAŠEG DOMA!!!

Osluškujući vaše potrebe AK Kole prva u Srbiji vam daje mogućnost da iz udobnosti svog doma ili kancelarije posmatrate kako mobilni serviser vrši redovan servis na vašem automobilu, na samom parkingu.Od sada mobilni servis dolazi ispred vašeg doma ili kancelarije i servisira vozilo. Bez čekanja i gradskih gužvi, mobilni serviser obavlja redovan servis na vašem vozilu. Neophodno je da nas kontktirate mailom Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona +381 60 70 10 396 i +381 11 316 87 01.

Prvi mobilni servis u Srbiji!

FIAT mobilni servisAuto kuća Kole u svojoj ponudi ima i mobilni servis. Mobilni servis je opremljen sa najsavremenijim dijagnostičkim uređajima, alatima, opremama i dizalicama. Ukoliko se desi kvar na vozilu u putu mobilni serviser na licu mesta otklanja kvar. Mobilni servis pokriva celu teritoriju Srbije. Ukoliko imate potrebu za mobinim serviserom kontaktirajte nas na telefon + 381 60 70 10 401.

Novi Fiat Ducato: više tehnologije, veća produktivnost, veća vrednost

fiat ducao

Novi Fiat Ducato je šesta generacija najbolje prodavanih modela iz segmenta Fiat Professional. Kako bi nastavio da igra vodeću ulogu novi Fiat Ducato uvodi brojne novine pružajući više tehnologije, veću produktivnost i veću vrednost. Struktura nove Fiat Ducato ponude izgleda:

• Verzije za prevoz robe, vozila za prevoz ljudi i osnove za konverzije i različite opcije;
• Korisni teret (uključujući vozača) od 800 do 2 100 kg;
• Tri međuosovinska razmaka, četiri dužine i tri visine (za kombije);
• 8 zapremina tovarnog prostora od 8 do 17m3;
• Ručni menjači sa 5 ili 6 brzina i automtski menjači sa 6 brzina
• Maksimalno dozvoljeno opterećenje do 2 100 kg na prednjoj osovini i 2 500 kg na zadnjoj osovini

Opširnije........

Fiat 500L i ove godine meri vreme maratoncima

Fiat 500l i beogradski maraton 2014Auto kuća Kole drugi put za redom u vidu tehničke podrške, učestvuje na Beogradskom maratonu u saradnji sa kompanijom FAS. Fiat 500 L kao ofiicijalno vozilo manifestacije predvodnik 27. Beogradskog maratona i vozilo sa kog se meri vreme maratonaca. Auto kuća Kole kao i prethodne godine promoviše model Fiat 500 L i na Terazijskom platou  a budućim kupcima modela Fiat 500 L, koji prilikom kupovine budu imali vaučer daje gratis prvu registraciju.

Opširnije....

 

Uskači u novi Punto

punto novTokom "Bg Car Show 2014.", (od 14. do 23. marta) započela je promotivna ponuda za model Fiat Punto. Uskočite i vi u novi Punto i ne dozvolite da žurka počne bez vas.

Svi posetioci sajma imali su priliku da po veoma povoljnim uslovima i posebno kreiranom kreditnom paketu postanu vlasnik ovog modela. Novi Punto 1.2 69 KS u ponudi ima radio cd Mp3, klima uređaj, 5 vrata, metalik boju. Cene se kreću od 8.950 eura, u zavisnosti od nivoa opreme automobila. Auto kuća Kole ima mogućnost kreditiranja Fiat Punto vozila u samom salonu automobila. Po kamatnoj stopi od 2,99% i periodom otplate od 72 meseca, možete kupiti Vaš omiljeni automobil. Učešće za novi Punto može biti Vaš stari automobil!!!

Opširnije...