Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Alfa Romeo Mito

Alfa Romeo Mito

PREGLED

EVOLUCIJA SE ODVIJA VELIKOM BRZINOM

Stil novog Mita ispunjava očekivanja u skladu sa najnovijim vestima iz porodice Alfa Romea u smislu dizajna, iskustva tokom vožnje, kao i performansi.
Na ovaj način najmanji sportski automobil Alfa Romea nije samo porastao: izrastao je u diva.

STIL

STVOREN DA SE ISTAKNE

Otkrijte urbani stil Mita i njegovu jaku ličnost. Istinska priroda novog Mita zaista se ističe i čini ga autentičnom kreacijom Alfa Romea: vozite strastveno da biste doživeli beskompromisnu zabavu za volanom.

SPOLJAŠNJOST

NEOSPORNI STIL ALFA ROMEA

Mito predstavlja svu strast Alfa Romea za čistom zabavom u vožnji.
Otkrijte evoluciju sportskog stila koji je zahvatio novu mrežu, novi branik, novi logo Mita, kao i nove alu felne: Mito ima novu legendarnu dušu.

UNUTRAŠNJOST

POZDRAVITE NOVI IZGLED

Vozačko mesto novog Mita ima novi dizajn i opremljen je novim materijalima.
Ekskluzivna priroda kompaktnog sportskog automobila Alfa Romea potpuno je obnovljena, počev od novog logo Alfa Romea na volanu pa sve do novih sportskih sedišta.

JEDINSTVENOST

NIKADA OBIČAN

Svaki detalj Mita osmišljen je da pruži vozaču jedinstvene doživljaje.
Čak i najzahtevniji vozači Alfa Romea zaljubiće se u zadnji spojler, farovi sa karbonskim izgledom, dupli izduvne cevi i mnoge druge dragocene dodatke zbog kojih se Mito ističe od ostalih.

TEHNOLOGIJA

U TOKU S VAŠIM ŽIVOTOM

Uz novi sistem Uconnect™ Live Services uvek ste povezani sa svojim automobilom i svojim svetom: podaci o saobraćaju u realnom vremenu, informacije o vašem automobilu i vašim navikama u vožnji, vesti i društvene mreže su vam na dohvat ruke.

ZVUK

POJAČAJTE ZVUK DO MAKSIMUMA

Mitov Bose Sound System ima snagu od preko 500 vati i sastoji se od glavnih zvučnika pored subwoofer-a sa 8 kanala i centralnog zvučnika na kontrolnoj tabli. Na ovaj način svaki putnik može da uživa u izuzetnom kvalitetu zvuka u svim uslovima.

DINAMIKA

ZABAVA VOŽNJE JE PONOVO U VAŠIM RUKAMA

Snaga i spretnost glavne su prednosti Mita. Da bi ih obezbedili, inženjeri Alfa Romea naporno su radili na svakom elementu ovog automobila da bi on pružio svoje najbolje performanse.
Alfa D.N.A. sistem je ekskluzivni selektor režima vožnje Alfa Romea koji performanse vozila prilagođava stilu vožnje vozača u svim uslovima na putu.
Postoje tri režima: Dinamični za odlične performanse, Neutralni za ekonomičnu potrošnju goriva i režim za sve vremenske uslove.

SISTEM VEŠANJA

SPRETAN, A UDOBAN

U kompaktnom automobilu poput Mita sistem vešanja garantuje neograničenu zabavu. Sa Alfa prilagodljivim sistemom vešanja, zahvaljujući povratnom ventilu koji brzo reaguje na naprezanje, vozač uvek održava savršenu kontrolu nad vozilom. Takođe, sa Alfa prilagodljivim sistemom vešanja i elektronskim sistemom amortizacije, reakcija šasije uvek se menja u zavisnosti od saobraćajnih uslova i potreba vozača.

FINA PODEŠAVANJA

KOJI MITO VAS POKREĆE?

Za svakog vozača postoji jedinstveni Mito. Otkrijte fina podešavanja najkompaktnijeg sportskog automobila Alfa Romea svih vremena, stvorenog da ponudi širok opseg personalizacije, ekskluzivne tehnologije i motora koji se prilagođavaju svakom stilu vožnje.

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Katalog dodatne opreme

Tehničke karakteristike

 

Uputstvo za upotrebu