Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Webasto

 

Preduzeće Webasto Thermo & Comfort SE svojom širokom paletom proizvoda za udobnost, bezbednost i komfor u vožnji spada u red svetski najvećih i vodećih dobavljača u auto industriji. Široka paleta grejača i klima uređaj, uređaja za transportnu rashladu a obuhvata proizvode za ugradnju u kamione ,autobuse, radne mašine, šinska vozila, automobile i brodove.

Preduzeće je osnovano 1901 godine od strane Wilhelma Baiera u Eslingenu, a osnovni program je bio izrada delova od metala i žice. 1908 godine sledi selidba u Štokdorf , a od početnih slova imena nastaje marka, koja je još i danas zaštićena u svetu- Webasto (Wilhelm BaierStockdorf).

Prvi proizvodi bili su delovi za bicikle i metalni proizvodi za domaćinstva.1933 godine proizveden je prvi krov za autobuse a 1952 godine prvi grejač za kamione i autobuse. Od tih vremena Webastova razvojna putanja je u stalnom usponu i automobilska industrija je nezamisliva bez njihovih proizvoda.
Značajni izdaci u razvoju Webastu i dalje garantuju inovativnost i krajnjem korisniku proizvode sa visokim stepenom komfora i udobnosti.

Proizvodi koji su međusobno optimalno usklađeni u svako godišnje doba obezbeđuju udobnost i dobar osećaj. Uređaji Webasto za grejanje nude ekonomično predgrejanje kabine koje štiti životnu sredinu i motor, te se brine za produženi životni vek vozila.

www.webasto.co.rs