Dimenzije:

Visina:

1485mm

Širina:

1627mm

Dužina:

3657mm

Dizajn – Unutrašnjost

Svaki detalj je izrađen uzimajući u obzir performanse: novi bočni usisi vazduha na zadnjem braniku povećavaju protok vazduha do motora i intercooler-a; prednji i zadnji branik, bočni pragovi, spojler i zadnji difuzor doprinose da vozilo bude stabilno na putu.

Novi kožni i Alcantara sportski upravljač sa detaljima od karbonskih vlakana. Prilagodite stil vožnje pomoću tastera za Sport režim vožnje koji postiže maksimali obrtni moment, podešava kalibraciju servo upravljača i pedale gasa. Pored toga, TFT instrument tabla se prebacuje na trkačku konfiguraciju.

Tehnologija – Performanse

Dostupan na zahtev, BeatsAudio™ sistem predstavlja: 480 vati, digitalno osmoskanalno pojačalo i ima dva prednja zvučnika na prednjem stubu, dva midwoofer-a (165 mm) na prednjim vratima, dva zvučnika punog opsega (165 mm) sa zadnje strane panela i jedan sabwoofer (200 mm) u sredini čizme u odeljku rezervnog točka.

Izduvni Abarth sistem sa 4 izduvna otvora “Record Monza” menja protok gasa u zavisnosti od opsega motora i smanjuje pritisak kako bi se obezbedilo povećanje snage i buke! Sportski stil i Abarth zvuk.

Pogledajte cenovnik

REGISTRUJTE SE NA NAŠ NEWSLETTER

"*" indicates required fields