Tehnički pregled i registracija

U servisnom centru Auto kuće Kole možete izvršiti tehnički pregled za sva putnička i teretna vozila. Posedujemo svu ispitivačku opremu i uređaje za kvalitetnu kontrolu tehničke ispravnosti i bezbednosti vašeg vozila. Kod nas možete izvršiti redovan godišnji i šestomesečni tehnički pregled.

 

Tehički pregled se obavlja po proceduri koja je propisana zakonom o bezbednosti saobraćaja. Pored toga što je obavezan, redovnim tehničkim pregledom vozila štitite svoju bezbednost, kao i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.
U našem servisu možete izvršiti tehnički pregled za sva putnička i teretna vozila do 5 tona.

Tehički pregled se obavlja po proceduri koja je propisana zakonom o bezbednosti saobraćaja. U našem servisu možete izvršiti tehnički pregled za sva putnička i teretna vozila do 5 tona.

Tehnički pregled obuhvata sledeće radnje:

Registracija vozila

U auto kući Kole možete izvršiti kompletnu registraciju vozila, od tehničkog pregleda pa sve do usluga obaveznih AO polisa, Kasko polisa ili pribavljanja zelenog kartona probnih tablica.

Auto kuća Kole je ovlašćena za izdavanje registracionih nalepnica. Bez odlaska u MUP i čekanja u redovima možete registrovati Vaše vozilo, bilo da ste fizičko ili pravno lice. U roku od 15 minuta biće Vam izdata i zamenjena registraciona nalepnica.

Registraciona nalepnica se ne može izdati u AK Kole u dva slučaja:

  • Kada je u pitanju prva registraciju za nova nozila tj. kada je neophodna nova registraciona tablica
  • Kada je u pitanju promena vlasnika, tablica i slično

U navedenim slučajevima vršimo uslugu odlaska u MUP.

Priprema i obrada dokumentacije za registraciju vozila i izdavanje registracione nalepnice možete platiti:

  • Gotovinom
  • Čekovima građana na tri mesečne rate
  • Virmanski – preko računa (za pravna lica)

Osiguranje

Auto kuća Kole ima dugogodišnju i uspešnu saradnju sa osiguravajućim kućama DDOR, Wiener, AMS i Uniqa osiguranje.

U Auto kući Kole možete dobiti kasko polisu za vaše novo ili polovno vozilo, bez obzira na tip i marku vozila, kao i sve neophodne informacije kako biste izabrali najbolji paket opreme za Vas.

Dokumentacija koja Vam je neophodna kako biste dobili kasko osiguranje:

  • Lična karta
  • Saobraćajna dozvola

U zavisnosti od osiguravajuće kuće koju izaberete plaćanje kasko polise Možete izvršiti: jednom godišnje, kvartalno ili u 12 mesečnih rata.

Obavezno osiguranje podrazumeva usluge odgovornosti vlasnika i ovlašćenih Korisnika vozila za štete koje pričine trećim licima tj. osiguranje od Autoodgovornosti. Klijenti imaju mogućnost da izaberu osiguravajuću kuću, Čiju će polisu obaveznog osiguranja koristiti. Za potrebe obaveznog osiguranja Imamo dugogodišnju saradnju sa Dunav osiguranjem i DDOR osiguranjem.

REGISTRUJTE SE NA NAŠ NEWSLETTER

"*" indicates required fields