Dimenzije:

Visina:

1632mm

Širina:

1903mm

Dužina:

4702mm

Tehnologija – Stil

 

Sa ekranom visoke rezolucije od 8.8 inča i 3D navigacijom, Stelvio dolazi sa potpuno novim infotainment sistemom, koji kontroliše intuitivni Rotary Pad i napredni sistem prepoznavanja glasa. Novi Alfa Connect sistem, kompatibilan sa Apple CarPlay funkcijom za iPhone i sa Android AutoTM funkcijom za Android uređaje, pruža Vam direktan pristup aplikacijama na Vašem pametnom telefonu. 14 zvučnika (uključujući i subwoofer) i sistem Harman Kardon® Sound Theatre su dostupni na zahtev. Svi Stelvio paketi opreme takođe uključuju Mopar Map Care: besplatno ažuriranje mapa u navigacionom sistemu.

 

Giulia Quadrifoglio je predstavljala prvo poglavlje u velikom povratku, a Stelvio Quadrifoglio je predodređen da nastavi ovo ponosno nasleđe. Od legendarne prednje rešetke “Trilobo” do “mišićavih” bočnih strana karoserije, ova verzija prvog Alfa Romeo SUV-a sa visokim performansama otelovljuje legendarni italijanski pristup dizajnu automobila. Savršenih proporcija, stilizovan da se ističe i stvoren da obezbedi neuporedivo zadovoljstvo u vožnji.

Snaga – Motor

 

Sa motorom od punog aluminijuma, sposoban da pruži najuzbudljiviji, sportski stav, performanse Stelvio Quadrifoglio prevazilaze čistu snagu. Ono što iskustvo u vožnji modela Stelvio Quadrifoglio čini istinski izuzetnim je savršeno izbalansiran odnos snage i težine: najbolji u klasi. Za nekoliko sekundi, brzo sportsko srce ovog modela, Bi-Turbo motor od 510 konjskih snaga 2,9 litara i 6 cilindara može da podstakne osećanja sačinjena od snage, energije i preciznosti, istovremeno održavajući nivo agilnosti i upravljanja koji je nezamisliv za bilo koje drugo terensko vozilo (SUV).

 

Stelvio Quadrifoglio je u vrhu svoje kategorije u pogledu performansi. Poseduje aluminijumski monoblok motor od 510 konjskih snaga, koji je Bi-Turbo od 2,9 litara i 6 cilindara, upotpunjen novim sistemom trakcije Q4. Odnos snage od 176 hp/l osigurava izuzetno ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 3,8 sekundi. Štaviše, zahvaljujući svom ekskluzivnom sistemu deaktivacije cilindra (CEM) i rešenjima za smanjenje težine poput kardanske osovine od ugljeničnog vlakna, ovaj motor ostvaruje zaista impresivan nivo efikasnosti goriva.

Pogledajte cenovnik

REGISTRUJTE SE NA NAŠ NEWSLETTER

"*" indicates required fields