Dimenzije:

Visina:

1438mm

Širina:

2024mm

Dužina:

4650mm

Stil – Tehnologija

 

Alfa Romeo to zove „značajnom lepotom“. Mehanika svakog detalja je oblikovana da bi stvorila muskulaturu koja naglašava performanse novog Giulia modela i poboljšala njenu aerodinamiku. U njenom dizajnu nema drame, pa opet, u očima istinskog obožavatelja svaki načinjeni izbor je dramatičan. Sa svojim jedinstvenim stilom, ona oživljava bit Alfa Romea da bi postala „instant klasik“.

 

Iako nova Giulia ima najnoviju vrhunsku tehnologiju u smislu bezbednosti i infozabave, nepotrebni dodaci su izostavljeni. Svaka funkcija u kolima je jasna i jednostavna. Ovakvom savršenom simbiozom čoveka i mašine sva se pažnja vozača usmerava bezbedno na put i na upravljanje: stoga veza između automobila i vozača uistinu ne zna za granice.

Efikasnost – Pogon

 

Karbonska vlakna za pogonsku osovinu i aluminijum za haubu, vrata, motor, čeljusti kočnice i sistema oslanjanja: zahvaljujući preciznom inženjerskom radu, nova Giulia dostiže optimalnu raspoređenost mase. Ovi izbori označavaju poboljšanu efikasnost i bolju vozačku dinamiku sa ciljem značajnog smanjenja potrošnje goriva i emisije štetnih gasova.

 

Nova Giulia ima 2 motora od aluminijuma sa turbinama koji predstavljaju kombinaciju performanse i efikasnosti sa neprevaziđenom ravnotežom. 2.0 benzinac od 200 ks i osmostepenim automatskim menjačem i 2.2 Dizel sa 150 ili 180 ks, oba ili sa ručnim šestostepenim manuelnim menjačem ili sa osmostepenim automatskim menjačem.

Pogledajte cenovnik

REGISTRUJTE SE NA NAŠ NEWSLETTER

"*" indicates required fields